Magunkról

Az elmúlt években a munkáltatóknak egyre nagyobb kihívást jelent, hogy megfeleljenek a munka-, tűz- és környezetvédelemmel, valamint az emelőgépekkel kapcsolatos követelményeknek. Az Anglerfish Kft. tapasztalt szakemberekből álló csapata ebben nyújt segítségét.

Munkánkat a magas szakmai színvonal, megbízhatóság és rugalmasság hármas elv mentén végezzük.

Célunk, hogy munkavédelemre, tűzvédelemre, környezetvédelemre, emelőgépekre, környezetvédelmi termékdíjra vonatkozó jogszabályok, szabványok előírásait figyelembe véve megfelelő mederbe tereljük ügyfeleink tevékenységét. Ezek a területek számtalan átfedéssel szorosan kapcsolódnak egymáshoz, ezért törekszünk arra, hogy ügyfeleink számára komplex szolgáltatást nyújtsunk. Ezáltal kívánunk az ügyfeleink részére gazdasági tevékenységet segítő, magas színvonalú, teljes körű és költséghatékony szolgáltatást nyújtani.

A gazdaság minden ágazatában rendelkezünk tapasztalattal.

Kis-, közép- és nagyvállalati ügyfeleink eltérő igényeihez, elvárásaihoz egyaránt alkalmazkodunk. Szolgáltatásaink árát ezért egyénileg, a megrendelőhöz és az elvégzendő munkához igazítva határozzuk meg.

Munkánk folyamatos magas minőségének biztosítása érdekében cégünk alkalmazottai és külső szakértői egységes csapatot alkotnak. Rendelkeznek a szükséges képesítésekkel. Folyamatos szakmai továbbképzéssel biztosítjuk, hogy tudásuk folyamatosan naprakész legyen, megfeleljen a kor igényeinek és az ügyfeleink elvárásainak.

Tapasztaltak vagyunk, ugyanakkor fiatalosak és rugalmasak.